Poznati

25. 01. 2020. 13:02 0

"Pronađi ženu za sve" Izazov pevačice ZALUDEO svet

Ako imate dilemu kakvu sliku treba da objavite na Facebooku ili Instagramu, pogledajte kako izgledaju kolaži slika svetskih zvezda i poznatih osoba, inspirisani objavom Doli Parton.

Kantri pevačica Doli Parton, koja je napunila 74. godine, podelila je na Instagramu četiri svoje fotografije, ukazujući na razlike između profila korisnika na društvenim mrežama – Linkedin, Facebook, Instagram i Tinder.

U ovoj mini galeriji, koja je odmah prerasla u internet "mem", Parton je odabrala poslovnu bluzu za predstavljanje na Linkedinu, kućni džemper za Facebook i trendi izdanje za Instagram. Što se fotografije na Tinderu tiče, pevačica je odabrala lascivnu fotografiju iz Playboy izdanja iz 1978. godine, u kojem je ona obučena u zečicu.

Uz fotografije dodala je i poruku: "Pronađi sebi ženu koja može sve ovo“, aludirajući na različita izdanja jedne iste osobe na svakoj od slika.

Obožavatelji Parton oduševljeno su odreagovali na njen kolaž, nazivajući je "kraljicom" i "nacionalnim blagom".

Kako su se reakcije na ovaj postupak dalje širile, brojne zvezde su dale sebi slobodu da, inspirisane Partonovom, naprave kolaže svojih fotografija i pokažu razlike u predstavljanju na društvenim mrežama. Tako je zaživeo Doli Parton izazov uz haštag #dollypartonchallenge

Među prvima u Srbiji koji je odgovorio na izazov je Radio S1 uz pitanje za njihovu voditeljku "Koja si Irena?".

Za sad je mnogo više reakcija mešu stranim zvezdama, pa je glumica poznata po ulozi u filmu Skandal Kerry Washington, napravila kontrast između poslovnog izdanja i fotografije u kojoj u donjem vešu leži na krevetu, uz reči: "Inspirisano Dolly Parton, naravno."

Objava glumice Jennifer Garner na Instagramu izazvala je i reakciju od same Partonove koja je prokomentarisala: "Savršeno", pri čemu nije jedina koja smatra da je Garnerova odgovorila na izazov na pravi način.

Investitorka i poslovna žena Barbara Corcoran takođe je predstavila četiri strane svoje ličnosti uz poruku da "možeš imati sve, ali ne istovremeno".

Brojne druge slavne osobe takođe su uzele učešće u ovom memu.

U pokušaju da pokaže da živi i van kuhinje Gordon Ramsay jedan od najpoznatijih i najuspešnijih kuvara i tv lica prihvatio je izazov i uključio u kolaž sliku sa svojim sinom, ispod koje je napisao: "Kuvari mogu katkad da izići iz kuhinje..."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati