Poznati

24. 01. 2020. 22:10 0

"Zgodan je da se ne lažemo" Pevačica o ljubavi sa glumcem

Za pevačicu Milicu Todorović 2019. godina od koje je očekivala mnogo pozitivnog zapravo je bila bolna. Na kraju joj je ipak donela ljubav.

- Nije lako okončati vezu posle posle šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrašnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu, osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je u život, niotkuda, uleteo Petar (Strugar) i sve promenio. Umesto ljubav manje, desila se ljubav više. Konačno sam srećna - rekla je Milica za "Hello".

Dugo nije želela da komentartiše prekid dugogodišnje veze sa muzičkim koreografom, a novu ljubav sa poznatim glumcem krila je od javnosti. Sad je ispričala i kako su se odvijale stvari između Petra i nje.

- U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle toga smo shvatili da su se među nama desile emocije - ispričala je Milica koja je otkrila da je sa Petrom u vezi tri meseca.

- Osvojio me je neposrednošću i duhovnošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. S njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je da se ne lažemo - kaže pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati