Poznati

21. 01. 2020. 11:11 0

"Je l' te Bred skinuo?" Haos zbog glumičine objave

Dženifer Aniston objavila je fotografiju bele haljine i sandala koje je nosila na dodeli nagrada SAG kako stoje na kadi jutro posle ceremonije, a fanovi su se rapametili.

"A gde je Bred?", "Je li Bred ovo slikao?", "Dženifer, mi čekamo - jesi li opet s Bredom?", "Je li to Bredova kada? Nadam se da je Bredova kada!", "Mislite da želi da nam kaže da je Bred skinuo ovu haljinu s nje?", ređali su se komentari, ali se Dženifer nije više oglašavala.Dodelu SAG nagrada obeležila je haljina Dženifer Aniston koja je "sakrila sve i nije sakrila ništa", ali i "varnice" koje, izgleda, opet pršte između nje i Breda Pita.

Bela satenska haljina ispod koje lepa glumica nije nosila brushalter osigurala joj je da se o njoj itekako priča, ali, kao što sve žene znaju, prava je muka nositi odeću od ovog materijala jer se lako izgužva. Da na dodelu nagrada ne bi stigla izgužvana, Dženifer se dobro pomučila, a to je dokumentovala i fotkom na Instagramu:Dakle, lepa "Rejčel" je morala maltene da leži u kolima kako bi njena haljina na dodeli nagrada izgledala savršeno.

"Nije izgužvana... teže je nego što izgleda!", poručila je ona u opisu fotke na Instagramu.

U svakom slučaju, uspela je u tome da izgleda savršeno jer se definitivno o njoj najviše pisalo nakon te glamurozne večeri, pa se može reći da su se njene "muke" isplatile...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati