Poznati

[ Izvor: Beta ]

09. 01. 2020. 17:31 0

"Madam Tiso" napravio seču u kraljevskoj porodici

Na šokantnu objavu i šokantna reakcija. Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gde je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Ako je verovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želeo da ta neizvesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej "Madam Tiso" je izabrao da odmah deluje i da odrazi taj veliki poremećaj.

- Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice -rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dve ličnosti koje su među najpopularnijim "naravno ostati među važnim eksponatima" muzeja, i da "Madam Tiso" sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno "poglavlje".

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su juče da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takođe su naveli da deo godine žele da provode u Severnoj Americi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati