Poznati

Direktno.rs

05. 01. 2020. 10:55 0

Plemkinja se udaje za 30 godina starijeg tajkuna

Bratanica pokojne princeze Dajane, lejdi Kiti Spenser tokom praznika proslavila veridbu sa tajkunom Majklom Luisom.

Kiti i Majkl u vezi su od prošle godine, a razlika od 32 godine im ne smeta. Luis je od njenog oca Čarlsa Spensera stariji pet godina, a iza sebe ima brak koji je započeo pre nego što se Kiti rodila.

Bratanica pokojne princeze Dajane, lejdi Kiti Spenser tokom praznika se verila za tajkuna Majkla Luisa. Kiti i Majkl u vezi su od prošle godine, a razlika od 32 godine im ne smeta. Luis je od njenog oca Čarlsa Spensera stariji pet godina, a iza sebe ima brak koji je započeo pre nego što se Kiti rodila.

Luis je multimilionmer iz Južnoafričke Republike koji je osvojio srce mlade plemkinje, poznate po tome što je uvek više pažnje pridavala starijim muškarcima. 

- Majkl je zaprosio Kiti pre Božića (katoličkog). U Kejptaunu je bila za praznike i tada je vest o veridbi rekla majci i ostatku porodice, a svin oni vole Majkla. Uprkos velikom bogatstvu koje poseduje, vrlo je ponizan i skroman - izjavio je Kitin prijatelj za "Daily Mail".

Kiti je ćerka najstarijeg brata princeze Dajane, grofa Čarlsa Spensera, a mediji je obožavaju zbog neverojatne sličnosti s pokojnom tetkom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati