Poznati

Direktno.rs

18. 12. 2019. 20:04 0

Ako lopovi imaju mozga, Tamara neće videti nakit

Ćerka Bernija i Slavice Eklston ostala je bez nakita u vrednosti od oko 60 miliona evra, nakon što su pljačkaši uspešno odneli ove dragocenosti iz njenog doma u Kensingtonu.

Bogatašica i model Tamara Eklston (35) i njen suprug Džej Rutlend (38) objavili su na društvenim mrežama kodirane poruke o "laganju", nagoveštavajući da znaju ko stoji iza pljačke basnoslovno vrednog nakita iz njihove vile u Londonu. Pljačka se desila u petak uveče, samo nekoliko sati nakon što su otputovali u Finsku na odmor. Policija Skotland jarda sada traga za trojicom lopova, strahujući da će nakit "nestati zauvek".

Nekoliko sati nakon pljačke, Tamara je na "Instagramu" podelila citat iz Biblije, iz Jevanđelja po Luki, koji glasi: "Jer ne postoji ništa skriveno, što neće biti otkriveno i ništa prikriveno, što neće biti poznato ili javno izneto."

Rutlend je, pak, podelio fotografiju Leonarda Dikaprija koji nazdravlja čašom šampanjca, uz potpis: "Znam da lažete, ali nastavite." Objave su usledile nakon što je Tamarin otac, bivši gazda Formule 1 Berni Eklston (89) izjavio da je kuća njegove starije ćerke bila "tipovana".

Stručnjak za luksuzni nakit i restaurator umetničkih dela, Kristofer Marinelo iz "Art rikoveri internešenela" rekao je da su "dragulji gotovo sigurno nestali zauvek":

- Nema šanse da Tamara ikad više vidi svoj ukradeni nakit. Vratili smo ukradena umetnička dela vredna više od 470 miliona evra, ali veoma retko smo pronalazili kradeni nakit, jer se dijamanti skidaju, a zlato topi. Lopovi, ako imaju mozga, učiniće sve što mogu kako bi se zaštitili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati