Muzika

[ Izvor: Promo ]

29. 11. 2021. 16:56 0

IDJ hitovi i preko 80 miliona pesama u HiFi zvuku uz TIDAL

SBB korisnici u okviru TIDAL paketa od sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj muzici i novim IDJ plejlistama, isključivo u najboljem HiFi zvuku do sada.

To znači da će korisnici TIDAL Premium paketa, po istoj ceni kao i do sada, moći da slušaju muziku u HiFi kvalitetu uz TIDAL HiFi paket, dok će korisnicima dosadašnjeg TIDAL HiFi paketa i dalje biti dostupne audio inovacije poput Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio i Master sound quality u TIDAL HiFi Plus paketu.

Deo bogate TIDAL ponude koju čini 80 miliona pesama svih muzičkih žanrova i 350.000 HD video sadržaja, sada su i najveći IDJ hitovi raspoređeni u pet novih plejlista: Balkan Hitovi, Balkan Trap, Balkan Club Bangers, Serbian Music, IDJVideos Greatest Hits.

Više od 4.000 IDJ izdanja, 20.000 pesama i preko 2.000 izvođača među kojima su Relja, Nikolija, Voyage, Nucci, Nataša Bekvalac, Cvija, Teodora Džehverović, Devito i mnoge druge najveće zvezde domaće muzičke scene današnjice, dostupno je u okviru IDJ plelista na TIDAL-u.

O popularnosti IDJ sadržaja i izvođača govore i neverovatne brojke YouTube kanala IDJVideos, koje su oborile rekorde i nadmašile cifru od čak preko 6 milijardi pregleda, impresivnih 80 miliona pregleda mesečno na preko 1.000 muzičkih spotova.

U svim TIDAL sadržajima možete da uživate bez prekidanja i reklama, sa ili bez interneta, preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja. Možete da kreirate i svoje audio i video plejliste, a TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke.

Pored muzičkih, tu su i ekskluzivni video sadržaji,  nastupi uživo, intervjui sa muzičkim zvezdama, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima, TIDAL radio emisije koje vode poznati izvođači i influenseri i još mnogo toga.

TIDAL HiFi paket, odnosno nekadašnji TIDAL Premium, je sastavni deo SBB EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i EON Premium paketa sa televizijom, internetom i telefonijom.

TIDAL paketi dostupni su svim postpaid korisnicima SBB, Total TV i EON paketa van SBB mreže putem MojSBB portala, već od 450 dinara mesečno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati