Muzika

Direktno.rs

24. 11. 2021. 21:26 0

Adel plače u emisiji: Srela jednu ženu (VIDEO)

Pevačica Adel rasplakala se tokom emisije, nakon što je u publici videla profesorku iz srednje škole koja je bila jedna od retkih osoba koja je tada verovala u njen talenat.

Emotivni trenutak dogodio se tokom specijalne emisije „Audience with Adele“ britanske televizije ITV, koja se emitovala u Velikoj Britaniji u nedelju veče.

Glumica Ema Tompson iz publike je upitala Adele postoji li neko u njenoj prošlosti ko ju je podržavao, inspirisao ili štitio od životnih iskušenja i nevolja.

Pevačica je tada progovorila o uticaju koji je na nju imala gospođa Mekdonalds, njena profesorka engleskog jezika u školi.

„Imala sam učiteljicu u srednjoj školi koja me učila engleski. To je bila gospođa Mekdonalds. Stvarno me uvukla u englesku književnost. Oduvek sam bila opsednuta engleskim i očito zbog toga sada pišem pesme“, rekla je Adele.

„Bila je tako prokleto kul. Tako privlačna“, dodala je, prisetivši se da je Mekdonalds često nosila šljokice i zlatne narukvice. „Bilo joj je jako stalo do nas.“

Tompson joj je tada otkrila da je profesorka koju Adele nije videla 20 godina nalazi u publici, čime je pevačica ostala zapanjena.

„Tako sam ponosna na tebe”, rekla je Mekdonlads dok je Adel plakala.

„Stvarno si mi promenila život. Sada moram ponovno da se našminkam“, rekla je Adel brišući suze.

Nakon specijala, Adele je svoje uzbuđenje podelila i na Tviteru.

„Bilo je toliko ljubavi večeras. Svi su bili razdragani i zapaljeni za koncert. I moja učiteljica gđa. Mekdonlads je bila tamo, to je zaista bio raj“, napisala je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati