Muzika

Direktno.rs

12. 10. 2021. 14:23 0

Madona objavila album povodom svog koncertnog filma

Publika širom sveta je od 8. oktobra u prilici da onlajn pogleda Madonin novi konceptualan film "Madame X", koji prati i digitalno izdanje "Madonna Madame X – Music From The Theatre Xperience".

Tokom turneje koja je pratila poslednji studijski album "Madame X", Madona je 2020. godine snimila nastup u Lisabonu. Inače, turneja je osmišljena tako da se koncerti priređuju u manjim salama, prvi put nakon 1985. godine ("Virgin Tour"). Poslednja Madonina velika svetska turneja, iz 2008. godine, oborila je sve rekorde po pitanju posećenosti i zarade.

"Madame X" je ovoga puta zahtevala manje prostore i intimniji odnos sa publikom.

Vremenom se javila ideja o filmu u kom bi scene sa koncerta pratila priča o ženi umetnici i njenom alter egu tajnog agenta – Madame X. Režiju ovog filma potpisuju Ricardo Gomes i SKNX a glavnu ulogu, naravno, igra Madona.

Ostvarenje prati i digitalni album sa dvadeset pesama koje je Madona izvela na koncertu u Lisabonu. Fokus je na singlovima sa poslednjeg studijskog izdanja ali dobar deo albuma čine nezaboravni hitovi sa devet No.1 ploča koje je objavila u svojoj impresivnoj karijeri.

Pesme poput "Vogue", "Human Nature", "Like A Prayer", "Frozen", "Dark Ballet", "I Rise" i "I Don’t Search I Find" čine samo deo nesvakidašnjeg audio ugođaja koje je zabeleženo na ovom koncertnom, digitalnom, izdanju.

Madona je prodala preko 300 miliona primeraka albuma širom sveta, što je čini ženskim izvođačem sa najviše prodatih nosača zvuka. Osvojila je sedam Grammy nagrada zatim, između ostalih, BRIT, Juno i MTV nagrade a 2008. godine je uvedena u "Rokenrol kuću slavnih".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati