Muzika

Direktno.rs

13. 09. 2021. 19:41 1

Bili Ajliš bez poštovanja za Džej Lo: Nema smisla!

Bili Ajliš, najpopularnija tinejdž zvezda na svetu koja trenutno obara sve moguće rekorde u striming eri, trenutno dobija negativne kritike od fanova na društvenim mrežama, i to zbog ispada koji je imala na sinoćnoj dodeli MTV VMA nagrada.

Naime, Bili je sedela u publici i bila jedna velika zvezda koja nije bila oduševljena zbog iznenadnog pojavljivanja Dženifer Lopez na scenu.

Na snimcima koji se šire društvenim mrežama, Bili je bledo gledala u Džej Lo, bez trunke entuzijazma na svome licu. Umesto aplauza, puckala je prstima i gledala sa strane.

Fanovi tinejdž zvezde i latino dive navode da Bili nema poštovanja prema starijim koleginicama, te da ovo nije prvi put da se ponela kao da je iznad situacije i velikih zvezda koje su u prošlosti otvorile put za umetnike poput Bili.

Na internetu je odmah osvanuo i intrvjuu koji je Ajliš dala američkim medijima prošle godine, a u kojem je izrazila gađenje prema haljini od mesa koju je Lejdi Gaga nosila na dodeli VMA nagrada 2009. godine.

Kada su je pitali šta misli o kultnim modnim komadima, te posebno spomenuli haljinu od mesa, Bili je kratko rekla – „bljak.“

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati