Muzika

Direktno.rs

03. 08. 2021. 11:08 0

"Mokra do kože, ali presrećna": Spektakl Kaliope u Nišu

Kiša i vetar nisu uspeli da spreče dugo najavljivani i sa nestrpjenjem očekivani susret velike makedonske i regionalne zvezde, već su dodatno pojačali emocije svih prisutnih u Niškoj Banovini, stvorivši spektakularnu i nezaboravnu atmosferu na njenom koncertu. Zasigirno je to bila noć koju će svi dugo pamtiti.

Nizali su se mnogi komentari i reakcije njenih fanova na socijalnim mrežama nakon njenog koncerta, a nama je ovaj privukao pažnju: “Život nije u tome kako preživeti oluju već kako plesati dva i po sata na kiši”. Upravo se to i dogodilo na Kaliopinom koncertu.

Oduševljena Kaliopi je na Instagramu posle prespavane noći, još uvek uzbuđena napisala:

- Stajali ste dva i po sata na kiši, grmljavini i neverovatnom vetru. Pevali ste, plesali i slavili život sa nama sve vreme. I dalje se pitam kako je dan koji je bio neverovatno topao i sa vedrim nebom, mogao da se završi olujom, 15 minuta pre koncerta, ali niste dozvolili da priča stane. Zamolili ste nas da ne prestajemo da sviramo do kasno u noć. Mokra do kože, ali presrećna i puna utisaka. Imam osećaj da je moja duša još uvek u Banovini. Ljudi, kakva noć - napisala je Kaliopi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati