Muzika

Direktno.rs

20. 06. 2021. 09:27 2

Povratak kraljice: Dajana Ros posle DVE decenije izdaje album

Dajana Ros vraća se muzici novim albumom prvi put nakon 22 godine.

Iako je 2006. godine Dajana Ros objavila kolekciju obrada, pevačica nije objavila originalni materijal već više od dve decenije.

Napisan tokom zaključavanja, album "Thank You" je napravljen u saradnji sa savremenim pop producentima, uključujući Džeka Antonova, koji je poznat po svom radu sa Tejlor Svift, Lanom del Rej i Lord.- Ovu kolekciju pesama vam poklanjam sa ljubavlju. Večno sam zahvalna što sam imala priliku da snimim ovako sjajnu muziku, koju posvećujem svim slušaocima. Dok slušate moj glas, čućete i moje srce - izjavila je Dajana Ros, prenosi "B92".

- Album šalje "snažnu, inkluzivnu muzičku poruku ljubavi i zajedništva" - navodi se u saopštenju.

Dajana Ros je, zajedno sa saradnicima, napisala 13 pesama za album "Thank You", koji će izdati na jesen, a prva pesma je objavljena u četvrtak 17. juna.Ovo je njen 25. album od 2006. kada je izdala "I Love You", zbirku obrada klasičnih ljubavnih pesama. Poslednji album sa originalnim materijalom koji je Dajana Ros snimila objavljen je 1999. godine.

Kao solo muzičarka i članica grupe "Supremes", Dajana Ros je prodala više od 100 miliona ploča širom sveta, a 1993. godine ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešnija muzičarka svih vremena.

Trebalo je da nastupi na festivalu "Glastonberi" prošle godine u nedeljnom popodnevnom terminu za "legende", ali je festival otkazan zbog kovida 19. Ipak, turneju započinje u Velikoj Britaniji u junu 2022.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati