Muzika

[ Izvor: Promo ]

07. 06. 2021. 17:30 0

Stigao je TIDAL - najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz SBB!

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna striming platforma, sada je dostupna za SBB korisnike.

SBB korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih plejlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. U TIDAL sadržajima korisnici mogu da uživaju preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitka izvornog kvaliteta, uz audio tehnologiju Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namenjeni za do 6 članova porodice.

TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video plejliste. Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvezda, intervjui sa njima, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima.

TIDAL Premium je sastavni deo EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.

Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom koji zasnuju ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze.

TIDAL paketi dostupni su i za sve ostale SBB korisnike putem MojSBB portala.

O platformi TIDAL:

TIDAL je globalna muzička i platforma za zabavu koju su kreirale i koju vode svetske muzičke zvezde, povezuje umetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u šezdeset jednoj zemlji, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pesama i 250.000 videa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video sadržajima, podkastima, hiljadama plejlista koje su kreirali i novi izvođači putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi rezolucijama - što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MQA), Sonijeve snimke 360 Realiti Audio i Dolbi Atmos Music.

Za više informacija posetite https://tidal.com

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati