Muzika

Direktno.rs

08. 05. 2021. 10:41 0

Halteri Bili Ajliš: Iznenadila komadima balkanske dizajnerke (FOTO)

Muzička zvezda Bili Ajliš podelila je javnost na one koji obožavaju njen novi stajling i one koji je osuđuju.

Pevačica je poznata po specifičnom "begi" stilu oblačenja.

Široka odeća i zelena kosa su nešto po čemu je bila prepoznatljiva. Međutim, odlučila je da promeni stil u čemu je učestvovala i jedna dizajnerka sa naših prostora.

Na naslovnoj strani časopisa Vog, prvi put, pokazala je novi imidž koji je otkrio njenu ženstvenu stranu.Bili je pozirala u predivnim kombinacijama, a zasluge za deo novog stajlinga pevačice, koja je idol mnogim tinejdžerima, pripadaju i dizajnerki sa Balkana, tačnije iz Čakovca, grada u Hrvatskoj.

Hrvatska dizajnerka Gordana Lakić se već godinama bavi dizajniranjem donjeg rublja, a na slikama Bili Ajliš nosi haltere koji su ručni rad ove modne kreatorke.

Nedavno je ova pop zvezda fanove šokirala kada je svoju prepoznatljivu zelenu kosu ofarbala u plavo.Novim fotografijama sa snimanja iznenadila je javnost.

Mlada zvezda oduševila je mnoge hrabrom mondom odlukom, ali bilo je i zlonamernih komentara koji su je osudili, jer je za njihov ukus pokazala previše kože.

- Svesna sam činjenice da će ljudi reći: "Ako toliko promovišeš stav o ženskom telu, zašto sada nosiš korset, zašto ne pokažeš kako izgledaš bez njega?"  Ali to je moja stvar. Nosite ono u čemu se osećate dobro - rekla je Bili za strane medije.

Iz komentara na društvenim mrežama čini se da su se njeni fanovi najviše naljutili, jer je Bili zakoračila u svet odraslih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati