Muzika

Direktno.rs [ Izvor: Avaz.ba ]

02. 04. 2021. 07:29 1

Šerbedžija sprema onlajn koncert, biće i novih pesama

Rade Šerbedžija i "Zapadni kolodvor band" pripremaju se za virtuelni koncert, zakazan za 9. april, a muzičar i glumac je sastavio listu hitova koje će tom prilikom izvesti.

Među poznatim hitovima, publika će prvi put imati priliku da čuje pesme sa aktuelnog Šerbedžijinog studijskog albuma "Ne okreći se sine".

Godina u kojoj su svi očekivali povratak koncerata uživo i dalje je neumoljiva, pa mnogim muzičarima ne preostaje ništa drugo nego da sviraju za publiku na mreži.

- Prvi virtuelni koncert imao sam prošle godine i bio je naručen od crnogorske televizije. Napravio sam ga u blizini svoje kuće u Barbarigi, a moja živa publika bila je moja porodica, supruga, deca i unuci. Novi virtuelni koncert koji pripremam biće ipak drugačiji. Dizajnirali smo scenografiju koju ćemo smestiti u "Croatia Records Studio" i pokušaćemo da atmosferom i pesmom uđemo u domove publike. Iako mi je ovaj kontakt sa publikom veoma važan jer se njoj obraćam, pevam i pričam, zbog svih epidemioloških mera publika će ovog puta biti snimatelji i moji gosti - rekao je Šerbedžija.Gosti Šerbedžijinog virtuelnog koncerta biće diva Gabi Novak i džez pijanista Matija Dedić sa kojima je sarađivao na albumu u pesmi "Otkako te ne volim", glumica i pevačica Maja Posavec i glumac Goran Bogdan koji svira u aktuelnom Šerbedžijinom singlu "Govorila tako tiho, tiho, tiho ... ".

Uz sjajne muzičare koji čine "Vest Station Band" Mario Igrec, Antun Stašić, Ranko Purić Cambi, Marjan Krajna i Dario Hleb, Rade Šerbedžija će nesumnjivo pokazati svoje scensko iskustvo i obradovati publiku širom sveta odabranim pesmama.

A pesme će biti i nove i stare.

- Uvek se setim šta mi je rekao moj dragi Kemo dok sam bio gost na njegovom koncertu. Otpevao sam svoju novu pesmu na gitari, on me je pogledao u čudu, odmaknuo se od mikrofona tako da publika nije mogla da čuje i rekao mi je da je nova pesma dobra samo kad ostari. Radujem se činjenici da će moje nove pesme uskoro postati stare - dodao je Šerbedžija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati