Muzika

Direktno.rs

02. 01. 2021. 12:56 1

Novi duet Merlina i Senidah nije dobar njihovim fanovima

Tokom onlajn koncerta povodom dočeka 2021. godine, pevač Dino Merlin predstavio je publici novi duet sa popularnom regionalnom zvezdom Senidah, koji nosi naziv "Dođi". Spot od objavljivanja do danas broji više od milion i po pregleda, ali reakcije fanova su ipak mešovite.

Najava ove neočekivane muzičke saradnje na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, a Dino Merlin i Senidah se nadaju da će duet “Dođi” ponoviti veliki uspeh i slušanost koju ima Merlonov hit “Mi”.

Reakcije fanova na Tviteru su ipak podeljene, ima i onih koji smatraju da pesma i nije naročito dobra, iako su većinski saglasni u tome da “spot gori”.

- Nepopularno mišljenje: Nova pesma Dina Merlina i Senidah uopšte nije dobra - napisao je još jedan korisnik Tvitera.- Sećate se Slavujke iz BB Showa, evo kako ona danas izgleda - našalio se jedan korisnik Tvitera, podelivši Senidinu fotografiju iz spota.

- 2021. je tek počela a Dino Merlin i Senidah su nam već dali kandidata za najgoru pesmu godine - glasi jedan od komentara na Tviteru.- Posle ovog dueta sa Merlinom, Senidah bi mogla da se penzioniše - glasi još jedan od komentara.Bilo je i onih koji su “branili” duet na mrežama, navodeći da razumeju različite ukuse i da se njima pesma dopada.

- Razumem da svi imamo drugačiji ukus, ali ne razumem zašto pesma dobija ovoliki hejt. Spot je spektakularan, pesma ima vajb, tekst je dobar, Senidin glas je fenomenalan kao i uvek - glasi jedan od komentara.

- Mene iskreno vozi Senidah - glasi još jedan od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati