Muzika

Direktno.rs

30. 12. 2020. 17:58 1

"Ne gubi veru u ljude" Željko Vasić izdaje novi singl

Poznati pop pevač Željko Vasić, rešio je da se oprosti od ove godine na najbolji mogući način - objavljivanjem novog singla "Ne gubi veru u ljude".

Numera "Ne gubi veru u ljude" naći će se na Željkovom novom albumu, no još uvek se ne zna kada će isti biti objavljen.

- Album ću izdati kada na ulici budem video srećna i nasmejana lica i ljude koji se raduju životu. Muzika je plemenita i ne trpi muku i stradanje. Ne mogu da se radujem muzici ako ljudi oko mene pate. Možda posle svega što nam se dešava naučimo šta je najbitnije u životu... Za mene su to vera, solidarnost, ljubav, mudrost i tolerancija. Zato glavu gore i ne gubite veru u ljude! Sve loše će proći, pa ćemo slaviti život svakog dana - poručio je Vasić.- Pesma je posvećena mojoj supruzi koja je moj glas razuma i koja me uvek "vrati u kolosek" kada zalutam. Ona me prati i podržava u svim životnim fazama, a kada je najteže, podigne me rečima: "Glavu gore, ne gubi veru u život, ljude i ono što radiš!" - naveo je pevač.

Novi singl će se od sutra čuti na svim radio stanicama u zemlji i regionu, a nakon Nove godine i na svim digitalnim platformama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati