Muzika

Direktno.rs

23. 12. 2020. 20:38 0

Tradicija se nastavlja: Koncert u "Božidarcu" sa Beti Đorđević

Popularna pevačica Beti Đorđević održaće online koncert u četvrtak 24. decembra u 20 časova.

Beti Đorđević je tokom duge karijere snimila pregršt numera, ali je verovatno najpoznatija po vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku na onlajn koncertu koji će se realizovati bez publike u Božidarcu.

Registracija je besplatna na sajtu bozidarac.rs.- Za nama je teška godina. Epidemija koja je zadesila čitav svet je promenila i način na koji ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Ipak, Božidarac i gradska opština Vračar smatraju da je neophodno da održimo tradiciju, makar i onlajn, kao i da ispratimo jednu neslavnu godinu za nama - rekao je Vladimir Kljajić, direktor Božidarca i dodao:- Verujem da smo napravili pravi izbor sa fantastičnom Beti Đorđević. Životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite ovog četvrtka i makar na trenutak da se prepustimo hitovima i da budemo zahvalni što smo došli do kraja godine, a neka sledeća godina bude briga za sebe. Godina za koju verujemo da će biti normalna. Dobro došli - poručio je Kljajić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati