Muzika

Direktno.rs

23. 12. 2020. 16:42 0

Pesme o ljubavi: Šerbedžija objavio novi album

Rade Šerbedžija je kao poklon za Novu godinu snimio novi album pod nazivom "Ne okreći se sine" koji u potpunosti možetre da preslušate onlajn.

- Dragi moji, nisam se dugo javljao jer sam snimao novi album. Hteo sam da bude poklon mojim ljudima za Novu godinu i eto uspeo sam. Sutra izlazi moj novi album "Ne okreći se, sine" (dobri stari CD) u produkciji Croatia Recordsa, a pesme već možete poslušati na svim digitalnim platformama, YouTube, Spotify, šta već volite - poručio je Šerbedžija putem Fejsbuka.

On je usput objasnio i šta mu je poslužilo kao inspiracija za nove pesme.- Moj novi album "Ne okreći se, sine" je poruka prijateljstva i ljubavi. Pevam pesme nove, pesme stare, pesme moje i pesme mojih prijatelja, a sve su to pesme o ljubavi… pune boli, čežnje, strepnje, nade, kao i čitav ovaj naš život. A život nije što i polje preći. To je i poruka ovima koji dolaze posle nas, da tu stazu koju je moja generacija prešla, pređu na svoj način. Zato - Ne okreći se sine, budi mi jači sine - napisao je Šerbedžija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati