Muzika

24. 11. 2020. 13:35 0

Poznati se opraštaju od Zlatanovića: "Putuj na lepše mesto"

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović umro je u 45. godini nakon borbe sa koronavirisom, a kolege i prijatelji se u neverici na društvenim mrežama opraštaju od njega.

- Dobri moj druže...... putuj na lepše mesto, neka te anđeli čuvaju - napisala je Sloboda Mićalović.Pevčica Ana Kokić objavila je fotografiju preminulog Bojana Zlatanovića i u opisu stavila slomljeno srce.

- Ne mogu da pričam, plačem. Tužan sam i pogođen odlaskom svog prijatelja i brata. Slava mu - rekao je Sale Tropiko za medije.

Bora Đorđević prisetio se poznanstva i saradnje sa Bojanom, te se osvrnuo na opaki virus od kojeg je Zlatanović preminuo.- Momci iz Amadeus benda sa kojima sam sarađivao su jako dobro vaspitani i prijatni ljudi i sarađivali smo na opšte zadovoljstvo. Moje iskreno saučešće Bojanovim najbližima. Ova korona kosi i ne bira. Umro je Bor, menadžer Leksington benda, naš menadžer Bane je teško preboleo kovid-19 a Miša Aleksić i njegova supruga Jasmina su trenutno u bolnici. Ljudi, čuvajte se - rekao je Bora Čorba za medije.

- Bože dragi, dokle više? Večna ti slava dragi Bojane! - napisao je pevač Nikola Rokvić uz Tokanovu fotografiju.- S anđelima putuj - oprostila se od Bojana pevačica Seka Aleksić na svom Instagram profilu.

- Jedan izuzetan momak... sjajan mzičar... ode... dorbi Tokan - napisao je pevač Željko Vasić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati