Muzika

Direktno.rs

23. 11. 2020. 18:46 0

Tejlor Svift zaradila "tričavih" 185 miliona za godinu dana

Pop pevačica Tejlor Svift šesti put je proglašena umetnicom godine, trijumfom na dodeli američkih muzičkih nagrada American Music Awards 2020.

Iako je ceremonija održana uživo u Los Anđelesu, Svift je u njoj učestvovala onlajn pa se u videoporuci zahvalila svim svojim obožavateljima.

Pevačica je osvojila još dve nagrade, onu za najbolju žensku pop/rok pevačicu i za najbolji video - za pesmu "Cardigan" sa albuma "Folklore". 

Tejlor Svift je u martu zauzela sam vrh najprodavanijih muzičara u 2019. godini zahvaljujući uspehu albuma Lover. To je bio drugi put da se pevačica našla na prvom mestu po prodaji; prvi put je to postigla 2014. godine albumom 1989.Prošle godine se čak našla i na prvom mestu najplaćenijih zvezda sa zaradom od neverovatnih 185 miliona dolara od novog albuma i turneje. Tim uspehom je prestigla i čuvenu Bijonse za "tričavih" 100 miliona dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati