Muzika

Direktno.rs

23. 10. 2020. 15:52 0

Pevačica ima novi hit: Arianu Grande za predsednicu! (VIDEO)

Muzička megazvezda Ariana Grande izbacila je novi spot, koji je za samo pet sati od postavljanja na platformu Jutjub, dostigao pet miliona pregleda.

Novi singl pevačice je muzička vest dana. Posle brojnih nagađanja, Grande je singlom "Positions" najavila šesti album, a tematika spota nije mogla da dođe u bolje vreme.

Naime, spot se odvija u Beloj kući, a Ariana u njemu menja uloge, među kojima je i ona predsednice za stolom u Ovalnoj sobi. Naravno, na dan kad svi pričaju samo o finalnoj debati američkih predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Džoa Bajdena, Arianin spot je stigao kao poručen.Međutim, u slučaju Arianinog predsedavanja, oko nje se u Beloj kući nalaze samo žene.

U samo pet sati od objave pesme, spot je na Jutjubu pregledan pet miliona puta i već je u vrhu muzičkog Jutjub trendinga u Americi, ali i u brojnim drugim zemljama sveta. U Srbiji je trenutno na 22. mestu. U rekordnom vremenu pesma se popela i na vrh američkog "iTunesa".Reakcije na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu. "Ko je pobedio u predsedničkoj debati? Ariana Grande", "Arianu za predsednicu", samo su neki od njih.

Šesti album Ariane Grande trebalo bi da izađe 30. oktobra, kako se najavljuje na njenoj zvaničnoj internet stranici.

Njen poslednji album "Thank U, Next" objavljen je u februaru prošle godine i odmah je završio na prvom mestu Bilbordove liste i doneo je pevačici čak pet nominacija za nagradu Gremi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati