Muzika

Direktno.rs

22. 10. 2020. 13:03 0

Bila je prvi "Idol" Srbije, a pogledajte šta radi i kako izgleda sada (VIDEO)

Cveta Majtanović bila je prva pobednica muzičkog takmičenja "Idol", kao nagradu snimila je spot i album, pojavila se i na jednoj "Beoviziji", a danas više ne živi u Srbiji i ne bavi se muzikom.

Novosađanka je svojim glasom te 2003. godine, kada je Srbija dobila i svoj prvi licencni muzički šou "Idol", oduševila Srbiju, a i region, kada je svojim uspešnim nastupima odnela pobedu.

Cveta se tokom takmičenja izdvojila i neobičnim imidžom, a posle trijumfa u "Idolu" objavila je veoma uspešan singl "Nisam ista", koji je u našoj zemlji bio proglašen i za hit godine. Nakon toga, snimila je i album "Pogledaj u sutra", koji je snimljen u Varšavi.Majtanovićeva je još jednom okušala sreću u muzici i to na još jednom muzičkom takmičenju. Bilo je to 2008. godine na "Beoviziji" kada je sa sastavom Studio Alektik i pesmom "Iznad nas" zauzela visoku petu poziciju.

Cveta je i te kako bila svesna veličine svega što je veoma mlada postigla na našoj muzičkoj sceni, ali je ljubav prema obrazovanju bila jača.Pobednica "Idola" je završila master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu iz oblasti inženjerstva i menadžmenta medija, a danas, kako piše na njenom Instagram profilu, radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu u Italiji.

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru u muzici, čak i u inostranstvu, njena interesovanja, s obrazovanjem i iskustvom, otišla su u drugom smeru. Ona se poslednjih godina bavi naučnim istraživanjem u psihologiji i medijima na inostranim univerzitetima, a napisala je i niz naučnih radova na temu medijskih fenomena.Cveta je značajno i promenila svoj stil, i od simpatične i energične bucke sa naočarima, kakvu je pamte fanovi "Idola", pretvorila se u vitku i veoma atraktivnu mladu ženu. Međutim, danas ovako izgleda. A biografijom šalje jasnu poruku: čime god da se bavi, odlična je u tome.

U jednom od poslednjih intervjua koje je Cveta dala medijima, na pitanje da li se ponovo prijavila na neko muzičko takmičenje, imala je samo jedan odgovor.- Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: "A da odustaneš?" To je ujedno i moj komentar po pitanju toga - odlučna je bila Cveta Majtanović.

I dok joj drugi dele komplimente za sadašnji izgled i govore kako izgleda kao "Wonder Woman", Cveta na to kaže:- Kažu mi da sam "Čudesna Žena", zapravo, ja se pitam da li sam uopšte i žena.

Pogledajte čime se danas bavi devojka sa nekada i zvanično najboljim glasom Srbije!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati