Muzika

Direktno.rs

14. 10. 2020. 14:31 1

Indira Levak prvi novac zaradila na sahranama: Muzika, pa kako god!

Indira Levak, nekadašnja pevačica Kolonije, stekla je slavu u Hrvatskoj i na Balkanu kao plesačica sredinom devedesetih, ali to nije bio njen prvi posao.

Još kao tinejdžerka znala je da će muzika biti njen životni poziv i tome se u potpunosti posvetila.

Dok je pohađala nižu muzičku školu u rodnoj Županji, gde je svirala klarinet, Indira je postala član Županijskog orkestra, s kojim je nastupala na raznim proslavama. Između ostalog, oni su često bili pozivani da gostuju na sahranama, odnosno da muzikom isprate pokojnike. Indira je zahvaljujući tome zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi.Sakupljala je novac od plate više od dve godine da bi sve potom uložila u muziku, a da pritom nije imala pojma kako će dostići svoj cilj.

lučajno je srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radio voditelji i producenti, pa su joj oni predložili da zajedno snime singl.

Tako je nastao album "Colonia project" 1996, na kojem je bila pesma "Sve oko mene je grijeh", koja ih je stavila u sam vrh muzičke scene.Potom su njih troje odlučili da svom bendu daju naziv Kolonija i tako su nastavili karijeru sve do 2017, dok Indira nije odlučila da postane samostalni umetnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati