Muzika

Direktno.rs

18. 09. 2020. 18:00 6

Težak život legende: droga, smrt i pokušaj samoubistva

Mišo Kovač trenutno se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, a njegov život, osim bolesti, pratile su mnoge životne turbulencije poput gubitka sina, pokušaja samoubistva, ali i problematične ćerke.

Mišo, koji već duže vreme boluje od teške bolesti koja je preosetljiva na infekcije, preživeo je i infarkt i kaže da je gledao smrti u oči.

Pevačica Ivana Kovač, čerka popularnog pevača, u maju je otkrila kako je cela situacija sa koronavirusom snažno uticala na njenog oca i da je nekoliko dana bio u bolnici, zbog čega su se mnogi zabrinuli. Ipak, 79-godišnji Mišo otkriva da se oseća dobro i da je zdrav.

- Za mene nema zabranjenih tema, pa to nije ni zdravlje, ni smrt. Smrt je za svakoga. I za Olivera, i za Arsena, i za Rajka, i za mene. Žao mi je što su ti ljudi otišli - rekao je Mišo.

Kovač je ipak priznao i šta ga je u životu najviše zabolelo i čiji odlazak sa ovog sveta nikada nije, niti će preboleti.

- Naravno, kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši - požalio se pevač.

Mišova patnja počela je kada je njegov sin Edi, kao vojnik ubijen 1992. godine, kada je imao samo 17 godina. Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. godine pucavši u grudi. Ipak, brzo su ga pronašli i spasili.

Nedugo nakon pokušaja samoubistva, legenda jugoslovenske muzičke scene suočio se sa mogućnošću da izgubi i ćerku Ivanu. Ona se, posle svih problema koje su zadesile porodicu, odala narkomaniji. Upravo to je Mišu i nateralo da se trgne i dođe sebi, te je uspeo da ćerku izvuče iz haosa i vrati je na pravi put.

Kovač se sada osvrnuo na ceo svoj život i objasnio da se ne plaši smrti jer se sa njom već susretao.

- Smrt niko ne može da spreči. Ja sam je dosad tri puta izbegao, a najbliže sam joj bio kad sam imao infarkt, a tada su me lekari spasili u poslednjem momentu - iskren je Mišo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati