Muzika

Direktno.rs

14. 08. 2020. 21:50 0

Slobodnija neko ikada: "Ne pripadam nikome!" (VIDEO)

Američka pop zvezda Majli Sajrus objavila je spot za novu pesmu "Midnight Sky", a iako blista u novom izdanju, tu je njen prepoznatljiv stil kojim šokira već godinama.

Prvi singl sa njenog novog albuma "She is Miley Cyrus" govori o pevačicinom raskidu sa dogogodišnjim partnerom i bivšim suprugom Lijamom Hemsvortom. Njih dvoje su zajedno bili deset godina, u braku proveli dve, a Majli mu sad poručuje da joj "nije potrebna njegova ljubav".

Govoreći za jedan podkast, Sajrus je napomenula da joj je razvod teško pao, pogotovo jer su je mediji okarakterisali kao razvratnicu koja je bivšeg partnera prevarila sa ženom. Iako jeste uslikana sa manekenkom Ketlin Karter nakon objave o razvodu, Majli tvrdi da novom pesmom želi da "preuzme narativ o toj priči".

Mediji su danima nagađali da li je pevara razlog razvoda, a Majli je tada napomenula da su, jednostavno, izrasli u druge osobe i krenuli drugačijim putem. Tokom tog intervjua je naglasila da nova pesma govori o Lijamu.

"Rođena sam da bežim, ne pripadam nikome, nije mi potrebno da me voliš" peva Majli u 'Midnight Sky', a u spotu je vidim u njenom prepoznatljivom stilu: provokativno obučenu, sa gomilom nakita, dok 'flertuje' sa kamerom. Zanimiljivo je i da je spot režirala sama.

Pogledajte video za pesmu koja će sigurno biti još jedan pevačicin veliki hit:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati