Muzika

Direktno.rs

03. 08. 2020. 14:05 9

Goca USIJALA Tviter: Vidim da ste srećni što estrada nema para

S obzirom na to da zbog pandemije koronavirusa nije bilo posla za estradne umetnike, mnogi od njih imaju velike finansijske gubitke.

Veliki broj njih je uputio javne žalbe i tražili su subvencije države, a u diskusiju se uključila i pevačica Goca Tržan koja je objavila tvit i naišla na žestoke reakcije pratioca.

- Vidim da je narod baš srećan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom... - napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Komentari i opaske na račun pevača koji su zarađivali i po nekoliko hiljada za noć su se munjevitom brzinom zaređali, a neki od komentatora su isticali i da pevačima niko nije kriv što uprkos tolikim ciframa nisu napravili štek "za ne daj Bože".

Goca nije ulazala u raspravu sa svima, ali je pojedinima objasnila da ona ne kuka i nema problema, već je na ovaj način samo želela da iskaže empatiju i poštovanje kolegama koji zaista jesu u problemu.

- Mili, ne kukam niti tražim išta, samo minimum poštovanja i empatije prema mnogim mojim kolegama koji su u problemu... Jezivo je koliko su ljudi odvratni u ovim nesrećama - odgovorila je na jedan od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati