Muzika

Direktno.rs [ Izvor: Vijesti.me ]

29. 07. 2020. 18:58 1

Cetinski SMIŠLJA da zaradi: Sadi baštu, nastupa kao di - džej

Hrvatski muzičar rekao je kolegama da se ohlade i fokusiraju na manje korake.

Hrvatski muzičar Toni Cetinski održao je poslednji koncert osmog marta, a zbog pandemije koronavirusa odložio je veliki koncert u Areni Zagreb, koji je trebalo da se održi 30. maja, za narednu godinu.

U novom videu na Fejsbuku muzičar se obratio fanovima, ali i svojim kolegama, kojima je rekao da neće uskoro biti velikih koncerata i da bi trebalo da razmišljaju o drugim projektima.

- Ljudi su željni zabave, ali što više prolaze dani manje mogu sebi da priušte kupovinu ulaznice od 13 evra i da napune Arenu. To je nemoguća misija. Odlučio sam se okrenem manjim koracima i savetovao bi svima, posebno onima koji su navikli da zarađuju malo više. Kažem im da se ohlade i shvate da neće dugo zarađivati. Usredsredite se na manje korake. Evo, posadio sam baštu i sve mi je odlično uspelo - pohvalio je Cetinski koji je u Radetićima zasadio desetak staklenika.Pored toga, najavio je da se vraća starim korenima, pa će osmog avgusta nastupiti kao di džej na terasi opatijskog hotela.

- Ne odustajem od svoje pevačke karijere, moj bend i ja smo uvek tu za privatne žurke i događaje. Za publiku možete pripremiti samo besplatne koncerte i stvari koje ne pogađaju džep - rekao je Toni i najavio da će kada bude di džej puštati muziku iz 80-ih i 90-ih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati