Muzika

Direktno.rs

03. 07. 2020. 13:30 1

"Moju pesmu niko nije hteo da pusti, kultura u Srbiji je propala"

Pevačica Aleksandra Kovač oglasila se na Instagramu i otkrila svojim pratiocima da su mnoge radio stanice odbijale da puste njenu muziku.

Kovač je govoreći o pesmi od pre tri godine, za koju su njeni slušaoci mislili da je novi singl, osula paljbu po domaćim radio stanicama koje su tada odbijale da je emituju u svom programu.

- Juče i danas mi je stiglo mnogo vaših pohvala za pesmu "Deo po deo" i većina vas je mislila da je ovo moj novi singl, a ovo je pesma koja je izašla na leto 2017. godine.
Razlog tome je što ovu pesmu nije htela da pusti nijedna radio stanica u Srbiji, kao i većinu mojih pesama tokom svih ovih godina mog rada - počela je Aleksandra svoju ispovest.

- Na prste jedne ruke mogu da nabrojim radio stanice i muzičke urednike koji su podržali moju muziku poslednjih 15 godina. Neki su mi rekli da moja muzika nije "dovoljno komercijalna", neki da nije "dovoljno underground", a neki samo nisu videli interes, ni lični, ni finansijski, od puštanja moje muzike - objasnila je ona i dodala:

- Skoro sam dobila informaciju da je glavna muzička urednica na jednoj od najvećih radio stanica pitala svog glavnog i odgovornog urednika "zasto se emituje muzika Aleksandre Kovač na našem programu?" Tu leži odgovor zašto je kultura u Srbiji propala - zaključila je Kovač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati