Muzika

Direktno.rs

02. 07. 2020. 13:34 0

Aleksandra Radović proglašena za pevačicu godine

Popularnu pevačicu prepoznatljivog glasa za najbolju izglasali su slušaoci Naxi radija.

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, jedna je od najpriznatijih izvođača i autora na našim prostorima. Sa tim su saglasni i slušaoci Naxi radija, koji su je izglasali za pevačicu godine, u trenutku kada njen album "Predvorje živote" postiže značajne uspehe.

Iako je konkurencija bila jaka, slušaoci poznate radio stanice izdvojili su Aleksandru kao najbolju među najboljim ženskim vokalima iz celog regiona. Svoj status Aleksandra je utvrdila ove godine objavivši novi album sa koga su se izdvojili hitovi: "Ne Hvala, "Živim Bol", "Anuliran", "Gde ćeš ovu noć".


- Meni su najdraže one nagrade koje dolaze od publike. Hvala mom divnom Naxi radiju, najpre na nominaciji u četiri kategorije, hvala mojoj divnoj publici i svima vama koji ste glasali za mene u kategoriji "Pevačica godine" i na toj nagradi koja će doneti još jednu novu radost u moj poslovni život. Hvala svima vama na ljubavi i na pažnji svih ovih dvadeset godina, koliko se slušamo, trajemo zajedno i volimo - izjavila je Aleksandra.

Glasanje za ovu nagradu trajalo je mesec dana, a pored Aleksandre Radović Naxi Zvezdu po izboru slušalaca, dobili su i Zdravko Čolić, Severina, Sergej Ćetković, grupa Crvena Jabuka i Nevena Božović. Aleksandra Radović je bila nominovana i u kategorijama pesma godine za "Ne Hvala", za album godine "Predvorje života", za saradnju godine sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, i za pevačicu godine, gde je i odnela pobedu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati