Muzika

Direktno.rs

11. 06. 2020. 18:30 0

Spot za Masimovu novu pesmu: Dirnula me je na prvu!

Samo desetak dana nakon puštanja u radijski etar, nova pesma Masima Savića "Mali krug velikih ljudi" postala je pravi hit, a sada je dobila i spot.

Numera koja najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od naših najznačajnijih muških vokala danas je dobila i svoj video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza. Autor pesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Masimov hit "Nama se nikud ne žuri".

- Ova pesma me je dirnula na prvu, znate ja nemam prava više da radim prosečne pesme, već samo poput ove, posebne. Pesma je nastala pre godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra, baš za mene i moj album - istakao je Masimo.

Spot odražava pozitivu pesme i predivne emocije koje oseća svaki čovek u krugu njemu posebnih ljudi.

- Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Ivan mi je pesmu poslao dosta pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, zemljotresa... ali kao da je mogao da nasluti da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije - mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih - zaključio je pevač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati