Muzika

Direktno.rs

25. 05. 2020. 16:04 1

Brenin sin neće više pevati: "Povlačim se!"

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, revnosno je gradio muzičku karijeru proteklih nekoliko godina, a pored singlova koje je objavljivao, snimio je i numeru i za poznatu seriju "Ubice mog oca".

Međutim, iako voli da se bavi ovim poslom, Stefan je doneo odluku da se ipak povuče sa muzičke scene.

- Odlučio da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali o tom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu - istakao je Stefan u razgovoru za "Blic", a na pitanje da li to znači da neće uopšte više pevati, kaže:

- Da, tako je. Jednostavno, puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 odsto sebe, ali došao je takav neki period i u glavi sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima - rekao je on i dodao da mu je "karijera bila lepa, kratka i slatka".

Kako posao pevača donosi i dosta medijskih natpisa, Stefan bi voleo da se potpuno povuče i iz medijskog sveta.

- Ja bih voleo i najviše bih cenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvek imao lepu saradnju sa svim medijima i voleo bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u poslednje vreme povezivali sa mnogim devojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, ja sam trpeo takve vesti i lažne naslove, ali sada je došao neki period kada je to počelo da mi smeta, tako da bih voleo da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Ja sam bio potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti i zaboraviti - zaključio je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati