Muzika

Direktno.rs [ Izvor: Gloria ]

14. 04. 2020. 20:30 0

"Ovde sam svojim radom, a ne zato što sam žena!"

Pevačica Aleksandra Kovač otvoreno o novim projektima i izazovima sa kojima se susreće.

Aleksandra Kovač je nedavno objavila svoj novi album "Mlečni put", a u razgovoru za magazin "Gloria" otkrila je koji je još uzbudljiv projekat pred njom.

– Pripremamo muziku za drugu sezonu serije "Državni službenik", kao i za film "Dara iz Jasenovca". Beskrajno sam zahvalna reditelju Gagi Antonijeviću što mi je omogućio da pišem muziku za film koji će biti jedan od najbitnijih koji su ikada snimljeni u našoj zemlji. Čeka nas izuzetno težak posao, pre svega jer je ovo priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim i tema koja se godinama izbegavala i zaobilazila. Priča koja čeka da se ispriča u ime svih srpskih, romskih i jevrejskih žrtava logora Jasenovac – objašnjava Kovač.

Ona je nepomenula i da se ne osvrće na mišljenje onih koji umanjuju profesionalne uspehe žena zato što se nisu ostvarile u ulozi majke:

– Moje znanje i rad su mi krčili put napred, a ne činjenica da sam ženskog roda. Onaj koji ima problem sa tim da li imam dete ili ne, da li sam u braku ili ne i da li sam bela, crna, crvena ili žuta, ima problem sa samim sobom.

Na pitanje da li je ikada osetila pritiske iz svoje okoline da bi trebalo da se uda ili rodi dete, Kovač je bila jasna.

– Samo nevaspitana osoba bi smela da mi postavi takvo pitanje, a hvala bogu, takvih nemam u svojoj okolini – zaključila je pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati