Muzika

Direktno.rs

12. 03. 2020. 09:43 0

EUROSONG: Odlučile na kom će jeziku pevati

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje čine bend Hurricane, predstavljaće Srbiju na Evroviziji, koja je planirana za proleće u Holandiji, dok se već nedeljama polemiše na kojem jeziku bi devojke trebalo da pevaju u Roterdamu.

Iako su devojke iz Hurricane dobijale podeljene komentare, pa su jedni želeli da pevaju na maternjem, srpskom jeziku, a drugi na engleskom, donele su odluku koja se neće svima dopasti.

- Konsultovale smo se sa našim timom. Oni kažu da je ipak bolje da pevamo na srpskom jeziku. Tako da, eto, biće na srpskom - rekla je Ivana za "Televiziju srpske dijaspore", prenosi "Kurir", pa se Ksenija nadovezala:

- Mislim da je i poenta da se na Evroviziji svi predstave maternjim jezikom. Mi uvek imamo neki miks u pesmama, malo srpski, malo engleski, malo španski, eto, "hasta la vista, baby".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati