Muzika

Direktno.rs

28. 02. 2020. 12:57 0

"Svet je u konfliktu" Novi spot Lejdi Gage

Lejdi Gaga se vraća na muzičku scenu novim spotom „Stupid Love“, kojim je pokazala za koji stil se opredelila u narednom periodu.

Pevačica koja je 2008. godine postala svetski fenomen sa hit pesmama „Just Dance“ i „Poker Face“ promenila je muzičku industriju tako što je ovekovečila elektro-pop žanr i po njemu postala poznata. Vremenom pevačica je napustila svoj prvobitni žanr i oprobala se kao operska, kantri, bluz i džez pevačica, pa čak i kao glumica. Svi su uživali u ovoim hrabrim promenama za koje se Gaga opredelila, ali potajno želeli da se vrati stilu koji je proslavio.

Pre nekoliko sati na njenom zvaničnom Jutjub kanalu Lejdi Gaga je izbacila novi spot „Stupid Love“ koji melodijski pomalo podseća na njen hit iz 2011. godine „Born this way“. Spot počinje sa ozbiljnom i jezivom muzikom koja je propraćena tekstom: „Svet je u konfliktu. Mnoga plemena se bore za dominaciju. Dok duhovni ljudi se mole za mir, a oni brižni se bore za svoje omiljene boje“. Odmah posle ovog čudnog uvoda kreće spot koji je u celost snimljen u neo-pustinjskom ambijentu uz neverovatnu plesnu korografiju u ekscentričnim kostimima, sve ovo podseća na dobro poznate Gagin stil sa početka njene kariere.Ovom pesmom pevačica je svojim fanovima udovoljila i sada znamo da će kraljica elektro-popa sa ponosom ove godine da nosi svoju krunu. Možemo očekivati još mnogo hitova poput ovog jer ovo je sigurno Gagina godina!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati