Muzika

21. 01. 2020. 13:53 0

"Sastalo se društvo bez poziva" Đole o koncertu u NS

Kantautor Đorđe Balašević oglasio se dva dana posle tradicionalnog koncerta, koji održava na bogojavljensku noć u rodnom Novom Sadu.

- Bez slova poziva društvo se sastalo... Novi Sad, Bogojavljenjska noć 2020 - stoji u opisu fotografija koje je Panonski mornar danas objavio na Instagramu i Fejsbuku."Jednom car uvek car. Zar ste sumnjali u jednu od retkih preostalih istiskih legendi sa ovih prostora", "Kralju", "Majstore", "Hvala na predivnoj Bogojavljenskoj noći. Hvala na koncertu koji je bio predivan i našem Đoletu što postoji", nižu se komentari oduševljenih ljudi koji su bili u prepunoj sali Spensa.

Bio je to prvi Đoletov nastup u Srbiji posle zdravstvenih problema od novembra prošle godine kada su mu u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici ugrađeni stentovi. Zbog toga je susret sa novosadskom publikom bio posebno dirljiv.Inače, koncerte je krajem decembra održao u Osijeku i Zagrebu.

Nastup u Novom Sadu Balašević je započeo pesmom "Slovenska", pa "Neki novi klinci", a hitovi su se samo nizali.

Publici je rekao da su mu lekari savetovali da ide u šetnje i ne drži koncerte duže od tri sata, ali je koncert trajao puna četiri sata. Zamolio je da mu se zbog toga ne zameri.

Sledeći koncert Balašević će održati u Kragujevcu 25. januara, a upravo taj je bio odložen 15. novembra zbog zdravstvenih problema poznatog muzičara. Susret sa kragujevačkom publikom u hali "Jezero" desiće se posle osam godina pauze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati