Muzika

Direktno.rs

19. 01. 2020. 12:35 0

Pevačici srce dan ranije "puklo", ali je održala koncert

Selin Dion je na koncertu u petak na Floridi odala počast svojoj pokojnoj majci Teresi Dion samo dan nakon njene smrti u 93. godini.

Pevačica je jedva suzdržavala suze dok je fanovima na koncertu govorila da je dobro, ali da joj je "srce puklo", rekavši kako je zahvalna što je cela njena porodica uspela da se oprosti od Terese pre nego što je preminula.

Selin je zatim započela emotivno nabijen nastup, nakon što je ranije isti dan objavila da je Teresa preminula u Montrealu.

- Prilično sam sigurna da ste jutros čuli vesti o mojoj mami - započela je Selin, što je pokrenulo glasan kolektivni uzdah publike.

- Ali dobro sam i svi smo dobro - nastavila je.

Suzbijajući suze, Dion je nastavila da priča o tome kako joj je majka dugo bila bolesna i da je cela porodica znala da neće još dugo biti s njima. Otkrila je i kako je pre dva dana primila poziv od medicinskih sestara koje su joj rekle da joj majci "dolazi vreme", prenosi "Daily Mail".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati