Film i TV

Direktno.rs

26. 12. 2021. 13:00 36

Na "Pinku" priznali da im Vučić dovodi goste! (VIDEO)

Ko se ne odazove na poziv Jovane Jeremić da gostuje u "Vikend jutru" na Pinku, mogao bi da se ubuduće naći u ogromnom problemu, jer će ga voditeljka prijaviti predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je izgleda dužan da joj dovede sagovornike.

- Oni su u obavezi da obezbede sagovornika novinaru. Ne da piju kafu i da odmaraju, pa ako ih nađem. Šta ona Jovana Jeremić, ko nju smatra za ozbiljno? Smatra narod Srbije, koji meni svakog vikenda poklanja poverenje više nego bilo kome. I u skladu sa tim hoću da imam sagovornika kad te okrenem! Ne budem li imala u budućnosti, javno ću iznositi imena i prezimena ko svoj posao ne radi kako treba! Ako treba, lično kod predsednika! - rekla je Jeremić u svojoj emisiji.

Pored toga što postiže da obiđe sve naprednjačke medije i "obrati se naciji" barem jednom dnevno, kada mu ove mnogobrojne obeveze dozvole, predsednik je dužan da Jovani obezbedi sagovornike za njenu emisiju na režimskoj televiziji.

Ko u njenu emisiju odbije da dođe, iz bilo kog razloga, završiće u javnoj prozivci, a zatim i na spisku kod Vučića. Ipak, zaista nema smisla da ova eminentna novinarka nema sagovornike za svoj jutarnji program, te će svi koji je odbiju snositi sankcije.

Tako je Vučić dobio još jedan zadatak u upravljanju režimskim medijima, a da li će Jovana biti zadovoljna predsednikovim radom, ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati