Film i TV

Direktno.rs

06. 12. 2021. 22:33 16

Jovan Memedović podržao meštane Jadra (FOTO)

Jovan Memedović, voditelj emisije "Sasvim prirodno" na RTS-u, podržao je meštane doline Jadra, budući da je snimio reportažu u mestu Gornje Nedeljice, mestu gde Rio Tinto namerava da kopa litijum, nakon čega je putem svog Instagram naloga postavio ključno pitanje, pitanje opstanka svega - da li imamo gde da budemo, čemu da se vratimo?

Naime, Memedović je objavio nekoliko snimaka razrušenih kuća i pustog sela koje je usnimio dok se vraćao ka Beogradu i napisao:

- Upravo smo u dolini Jadra završili snimanje novogodišnjeg specijala. I ovo bi trebalo da bude emisija o raznovrsnosti trpeze u našoj zemlji, ali gorak je hleb koji smo danas jeli - napisao je Memedović i dodao:

- Mnogo je napuštenih sela i oronulih kuća po Srbiji, a sad i ovo. Više nije pitanje opstanka ili povratka selu, prirodi, već pitanje opstanka svega toga. Da imamo gde da budemo, da imamo čemu da se vratimo? - pitao se Memedović.

Inače, Memedović ima više od 30 godina novinarskog iskustva, a na Radio-televiziji Srbije radi od 1989. godine.

Napomenimo i to, meštane Gornjih Nedeljica juče su posetili i naši proslavljeni glumci, među kojima su bili Anita Mančić, Svetlana Ceca Bojković, Tihomir Stanić i Dragan Mićanović, koji su im pružili podršku i istakli da "rudnik u dolini Jadra ne dolazi u obzir".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati