Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: K1 ]

22. 11. 2021. 16:43 1

Glumački par na suprotnim stranama u domaćoj seriji

Poznati glumac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju Branimir Popović danas je na televiziji K1 rekao da uživa u Beogradu, ali da nikada ne bi promenio mesto na kojem živi.

"Volim Beograd i uvek sam ovde kada je potrebno, zbog posla. Imao sam tu sreću da taj posao uvek bude dobar. Ali, ja sam kao maslina. Mogu da egzistiram samo na tlu Mediterana, na drugom mestu ne bih mogao da pustim korenje. Profesor sam na fakultetu i živim miran i povučen život, a gluma se desi", kazao je Popović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Priznao je da je imao veliku dilemu da li se prihvati uloge u seriji "Dinastija", tako velikom i dugotrajnom projektu.

"Kada su me pozvali da igram Blejka u 'Dinastiji' imao sam užasnu dilemu zbog porodice, jer nisam mogao da zamislim da 18 meseci budem odvojen od supruge i ćerke. Međutim, i moja supruga je glumica i ona mi je te dileme razbila u paramparčad. Rekla mi je da je to za mene, i da bi trebalo da igram. Borio sam se ali ubedila me je", kazao je s osmehom poznati glumac.

"Postala je to naša zajednička ekskurzija, igraće i ona u 'Dinastiji'. Pojaviće se negde od 70. epizode i mislim da je reč o negativnom liku. Najpre je moja saradnica, a onda prelazi u protivnički tabor, kod Aleksis (Aleksandre). To je sve što mogu da vam kažem".

Kazao je poznati crnogorski glumac da je ćerka Sofija njegov najveći razlog za radost i sreću.

Sofija je prekrasna devojčica, ima osam godina i trenira karate. Do sada je osvojila više od 30 medalja i prekrasno je dete.

Popovića uskoro očekuju dve filmske premijere.

"Sa filmom 'Ključ' iskreno ne znam šta se dešava, snimili smo ga. Izmontiran je i očekivali smo premijeru ove jeseni ili zime. Međutim, izgleda ima nekih produkcijskih poteškoća, ali verujem da će se to uskoro rešiti. Ljudi koji su ga pogledali kažu da je odličan i radujem se da bude tako. 'Praznik rada' scenariste i reditelja Pjera Žalice je u postprodukciji, montira se. To je jedna sjajna crna komedija i jedva čekam da se pojavi. Pjer i ja smo studirali zajedno u Sarajevu, odavno smo prijatelji i kolege", naveo je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati