Film i TV

Direktno.rs

21. 11. 2021. 07:00 0

Glumicu napali jer se žalila na zaradu

Glumica Kirsten Danst, koja je u filmu o Spajdermenu iz 2002. godine igrala devojku glavnog lika, požalila se na razliku u plati koju su dobili ona i glavni glumac Tobi Megvajer. Danst je komentarišući pomenuto ostvarenje navela da je postojala "značajna" razlika u novcu koji je ona dobila u poređenju sa onim što je dobio Megvajer.

"Razlika u plati je bila ekstremna. Tada nisam čak ni razmišljala o tome. Samo sam pomislila "Pa da, Tobi Megvajer igra Spajdermena"", rekla je glumica za "The Independent".

"Ali, znate li ko je bio na posteru koji je promovisao film? Spajdermen i JA", rekla je Kirsten, ali njen komentar nije dobro dočekan.

Većina reakcija na društvenim mrežama su negativne, a glumici se zamera što uopšte poredi zarade. Kako su mnogi istakli, Spajdermen je, ipak, glavni lik u filmu, pa je i logično da Megvajer dobije znatno veću platu od sporednog lika Meri Džejn.

"On je bukvalno glavni lik. Mogu da naprave film bez Meri Džejn, ali ne mogu da naprave film o Spajdermenu bez Spajdermena", samo je jedan od komentara koji su mogli da se pročitaju.

"Film se zove Spajdermen, a ne Meri Džejn", "Očekivana je razlika u plati između njih dvoje. Kao što je očekivana razlika u plati između nje i kamermana", reakcije su ljudi na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati