Film i TV

Direktno.rs

21. 10. 2021. 06:00 0

Otkriveno koja pevačica je trebalo da peva u "Tomi"

Pesme Silvane Armenulić u filmu "Toma" otpevala je Suzana Branković, međutim prvobitno je bilo planirano da ih peva druga pevačica.

Suzana Branković nedavno je ispričala da je ona zapravo "uskočila" kao zamena drugoj koleginici, ali nije rekla o kojoj pevačici je reč.

Mlada pevačica, koja je javnosti u Srbiji postala poznata kao tinejdžerka u takmičenju "X faktor" dobila je poziv od Željka Joksimovića.

Reč je o Ilmi Karahmet.

- Željko Joksimović je hteo da ja dajem glas Silvani, što mi mnogo znači, ali bila sam mnogo bolesna - ispričala je Ilma Karahmet u "Amidži šou".

Suzana je nedavno takođe govorila o tome, ali nije otkrila Ilmino ime.

- Iskreno postoji puno anegdota vezano za taj trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo ja sam neko ko peva pop muziku pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme ali se nažalost razbolela - ispričala je Suzana za medije.

Ilma Karahmet je posle "X faktora" otpočela samostalnu karijeru, sada ima 21 godinu. Inače, već tri godine je u srećnom braku.

Podsetimo, Silvanu Armenulić u filmu igra Tamara Dragičević, a Tomu Zdravkovića Milan Marić. Producenti filma su Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati