Film i TV

Direktno.rs

15. 10. 2021. 12:45 1

Džoni Dep stiže u Beograd: Projekat s Bikovićem

Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put pre dve godine, kada je u Beogradu snimao film "Minimata".

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i Lejdi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbije.

Inače, Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put pre dve godine, kada je u Beogradu snimao film "Minimata".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati