Film i TV

[ Izvor: Nova.rs ]

07. 10. 2021. 13:17 1

Lena Kovačević o ulozi: Fatalna žena koja voli podzemlje

Džez pevačica, kompozitor i tekstopisac Lena Kovačević bila je gošća emisije "Među nama", gde je sumirala utiske o filmu "Nije loše biti čovek" u kojem tumači ulogu pevačice. S obzirom da joj je ovo prvo glumačko iskustvo, Lena je otkrila kako se snašla na setu i koliko je zadovoljna svojim učinkom.

"To je negde najsličnije muzičkom spotu, ne razlikuje se mnogo pošto ja nemam ulogu koja je imala puno replika. Igram muzičarku, jednu fatalnu ženu koja zapravo voli neki podzemni svet. Ona je zapravo verenica Mome Mraka koga igra Andrija Milošević", otkrila je na početku Lena.

Inače, film će premijerno biti prikazan u decembru, a Lena kaže da već sada vlada ogromno interesovanje i uzbuđenje za isti, i to ne samo u Srbiji već na prostoru čitavog Balkana.

"Ne sećam se da smo u nekom skorijem filmu imali ovako jaku postavu glumaca. Od Vojina Ćetkovića, Hristine Popović, Branke Katić, Žike Todorovića, Jezdića do Laneta Gutovića koji je u ovom filmu odigrao poslednju ulogu, pa opet do naravno Kičića. Dugo se nije desilo da u jednom filmu imamo tako jednu A listu glumaca", kaže ponosno Lena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati