Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Blic.rs ]

06. 10. 2021. 15:39 2

Jokanović otkrio da li će menjati Nešin lik u "Igri sudbine"

Od kada nas je iznenada napustio glumac Nenad Nenadović, fanovi "Igre sudbine" se pitaju šta će se desiti sa likom koji je tumačio. Scenarista poručuje da nije bilo ni pomisli da neko nasledi to mesto u serijalu.

Ljubitelji serije “Igra sudbine” danima se pitaju šta će se dogoditi sa likom Tomasa Brunera, nakon smrti Nenada Nenadovića, koji ga je tumačio. Kako se serija i dalje snima, mnoge zanima da li će neko drugi preuzeti ovu ulogu ili će biti izmenjen scenario, a Žarko Jokanović sada za “Blic” otkriva sve detalje:

- Nenad je snimio sve svoje scene do kraja serijala. Par scena je samo modifikovano, ali neće biti velikih izmena - istakao je Jokanović, te dodao da nijednog trenutka nije bilo ni pomisli da neko drugi nasledi ulogu Brunera:

- Neša je nezamenjiv, tako da o tome nije bilo potrebe ni razmišljati.

Nenad Nenadović preminuo je 22. septembra u 57. godini od posledica koronavirusa, a njegove kolege i prijatelji ne kriju da je ostavio veliku prazninu, kako u umetničkom svetu, tako i u njihovim životima. Jokanović koji je inače bio dugogodišnji prijatelj sa Nenadom, istakao je da su imali planove za nove projekte, ali da se sve srušilo kada je Nenad izgubio bitku sa koronom.

- Gubitak je neizmeran za njegovu porodicu, za njegove kolege, za umetnost kojom se bavio, za ekipu naše serije koja ga je obožavala. Izgubio je bitku sa koronom, a imali smo još mnogo, mnogo zajedničkih planova. Teško ćemo dalje bez tebe, predivni moj Nešo… Mnogo je veliki ovaj bol - poručio je ranije Jokanović.

U međuvremenu Žarko je uspeo da završi scenario za “Igru sudbine”, koja je oborila sve rekorde gledanosti od početka prikazivanja prošle godine.

“Igra sudbine” je uveliko postala najduža domaća serija svih vremena, sa više od 400 epizoda, međutim autor serijala ističe da će kraj imati zaokruženu celinu i da neće biti prostora za dalje nastavke.

- Kraj će biti zaista kraj i produžetaka neće biti. Što se mene tiče, imaću pauzu od nekoliko dana. Onda krećem u novi veliki poduhvat, koji će, siguran sam, baš kao i “Igra sudbine”, mnogima oduzimati dah - ispričao je Žarko Jokanović nedavno za domaće medije.

Kraj “Igre sudbine” u januaru

Žarko, koji je glavni scenarista i idejni tvorac serije, otkrio je da će se “Igra sudbine” završiti naredne godine.

- Gledamo se do kraja januara 2022. Završio sam poslednju epizodu i sad krećem u nove projekte - istakao je Jokanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati