Film i TV

Direktno.rs

23. 09. 2021. 17:12 17

Jokanović u svađi s antivakserima zbog Nenadovićeve smrti

Glumac Nenad Nenadović preminuo je juče u 57. godini života od posledica koronavirusa. Nenadović se, kako su pre nekoliko dana naveli iz pozorišta „Boško Buha“, najverovatnije zarazio koronavirusom na jednom od snimanja. Bio je hospitalizovan.

Nakon ove tužne vesti, kolege su se opraštale od glumca, a na veliku žalost, postojao i mali broj onih koji su ovu vest iskoristili da "skupljaju poene" na društvenim mrežama promovišući antivakserske stavove i kritikujući vakcinu protiv virusa.

Ispod jedne objave na Fejsbuku, a koja je bila o smrti Nenadovića, jedan korisnik ove društvene mreže ostavio je komentar – „Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak?“.

Jokanović je videvši komentar odgovorio:

„Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i nažalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo!“, napisao je Jokanović.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“.

U seriji „Igra sudbine“, čija se druga sezona trenutno emituje, igrao je kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati