Film i TV

Direktno.rs

23. 09. 2021. 09:18 6

"Predivni moj Nešo": Žarko Jokanović neutešan

Glumac Nenad Nenadović preminuo je juče u 57. godini života od posledica koronavirusa. Od njega se na društvenim mrežama oprostio i Nenad Jokanović, scenarista serije Igra Sudbine, u kojoj je Nenadović imao jednu od poslednjih uloga.

- Umro je moj drug Neša Nenadović. Naš sjajni Bruner iz serije Igra sudbine. Izuzetan čovek, glumac, prijatelj, saradnik… Otišao je veliki i večiti dečak glumačkog sveta. Mio i drag čovek. Gubitak je neizmeran za njegovu porodicu, za njegove kolege, za umetnost kojom se bavio, za ekipu naše serije koja ga je obožavala. Izgubio je bitku sa koronom, a imali smo još mnogo, mnogo zajedničkih planova. Počivaj u miru vlasniče neizmerne dobrote, raskošnog talenta i najumilnijeg osmeha na svetu.Teško ćemo dalje bez tebe, predivni moj Nešo… Mnogo je veliki ovaj bol… Mnogo…“, napisao je Jokanović na Fejsbuku.

Nenadović se, kako su pre nekoliko dana naveli iz pozorišta "Boško Buha", najverovatnije zarazio koronavirusom na jednom od snimanja. Bio je hospitalizovan.

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", koju pratimo na ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave "Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati