Film i TV

Direktno.rs

11. 09. 2021. 07:00 0

Sećate li se mališana iz "Džeri Megvajera"? Vraća se na televiziju

Džonatan Lipniki, publici poznat kao dečak iz filma "Jerry Maguire" i "Stuart Little", neko vreme nije bio aktivan, a sada se vraća na male ekrane i to u šou "Celebs Go Dating" koji se snima u Velikoj Britaniji.

Džonatan danas ima dvadeset i sedam godina, kada je imao samo šest proslavio se u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine u kojem je glumio sa Rene Zelveger i Tomom Kruzom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Little".

Neko vreme ga nismo viđali na filmskim platnima, ali ipak se vraća na televiziju i to u popularnoj emisiji "Celebs Go Dating". Osim njega u emisiji će se pojaviti Mike Talasitis kao Džem Kolins, Talija Storm, Džejd Džons, Sam Tompson, Olie Lok i London Hadžis, a svi u nadi da će pronaći ljubav.

Uz glumačku karijeru, Džonatan se bavio borilačkim veštinama, kao i humanitarnim radom, međutim iza njega je i teško razdoblje tokom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom i to nakon uspešnih filmova.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Lečio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će sa mi se završi život i to je bila najniža tačka koju sam dotaknuo", izjavio je.

Na društvenim mrežama je otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napade panike, ali uprkos tome želi da ohrabri sve da ostvare svoje snove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati