Film i TV

Direktno.rs

03. 09. 2021. 13:00 0

Od večeras nova sezona hit serije "Dug moru 2" (VIDEO)

"Moćna vodo, odnesi sve što je loše!" – uzvik je koji će obeležiti drugu sezonu domaće TV misterije "Dug moru 2", sage o meštanima poluostrva Luštica u Boki kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih, ali i sadašnjosti i prošlosti tanak.

Popularna serija snimljena u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, opčinila je gledaoce prethodne godine žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom isprepletanom drevnim mitovima i legendama.

Premijera druge sezone sa nestrpljenjem se očekuje od 3. septembra u 21 čas na kanalu Superstar, a zvanični trejler koji će nepogrešivo dočarati zagonetnu atmosferu nove sezone možete pogledati u zvaničnom trejleru:

Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom. Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, predodređena da menja svet. Dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu “Duga moru”, koje želi da zaustavi. Na putu samospoznaje, Olga je razapeta između nauke i legendi, ljubavi i strasti.

Nove epizode hit serije "Dug moru 2" doneće odgovore na još mnogo pitanja i odgonetnuti brojne misterije iz prve sezone. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog domaćeg serijskog programa, ne propustite premijerno prikazivanje novih epizoda TV sage "Dug moru 2" svakog petka od 21 čas na kanalu Superstar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati