Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

31. 08. 2021. 21:02 1

Miloš Biković: Pitaju me gde je Baća kralj

Popularni glumac Miloš Biković kupio je imanje nadomak Valjeva, a već godinama pored Beograda adresa na kojoj živi mu je i Rusija.

Miloš Biković je preuredio imanje koje je kupio u blizini Valjeva, a koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Kako je otkrio, nakon početnih radova koje je obavio, rešio je da se posveti drugim obavezama i sve je stavio po strani.

- Nisam bio tamo dosta dugo, zaraslo je sve. Bio sam pre neki dan i dao da se pokosi. Ove godine vreme nisam provodio tamo - kaže Miloš i kroz osmeh priča šta ga komšije u selu najčešće pitaju kada ga sretnu:

- Uglavnom su to pitanja “Kad će da izađe film” ili “Gde je Baća kralj”.

Biković se nalazi na drugom mestu po popularnosti među glumcima do 35 godina u Rusiji, a prema rejtingu ruskog analitičkog časopisa „Bilten filmskih distributera“ i zvaničnoj bazi filmskih i serijskih podataka, koja je ruska verzija IMBD. Glumac nije krio zadovoljstvo.

- Drago mi je, ne znam kako da komentarišem to. Dosta relevantan portal je objavio tu vest, oni su uzeli u obzir broj uloga, medijsku pokrivenost, rejtinge, nagrade. Ako može to da se meri, smatram da ne može baš. Popularnost ne govori mnogo, ne o kvalitetu, ali govori o trenutnom uspehu, zato što popularnost nije došla preko ličnih skandala, već zbog projekata i uloga. Tako da mi je drago da u ruskom glumištu koje je veliko i bogato budem u samom vrhu, čast je - priča Miloš, a na pitanje kako Rusi komenarišu njegova ostvarenja u srpskoj kinematografiji kaže:

- Oni gledaju moje uloge ovde. Postoji deo publike i fanova koji prate, pa se oduševljavaju tim projektima, koje sam i ja zaboravio.

Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

- Ne može da se meri gde sam popularniji, i tamo i ovde. Ima dana kada prođem Knez Mihailovom i niko me ne primeti, meni je to super. Ima dana kada me zaustave deset puta. Tako je i u Rusiji, ima dana kada prođem Arbatom i niko me ne vidi, a ima dana kada me zaustavljaju i ne mogu da prođem - rekao je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati